LITTERATUR

Här går det att beställa av de böcker och trycksaker som för tillfället finns i lager.

Egenvård
Integrativmedicinsk behandling från A-Ö
Dr Karl-Otto Ahly och Dr Bertil Dahlgren

En uppslagsbok från A-Ö och värdefull kunskapskälla för de som vill veta vad de själva kan göra för att komma till rätta med lättare krämpor och underlätta för kroppen vid vissa sjukdomstilltånd. Boken är skriven av Karl-Otto Ahly, under många år ansvarig läkare på Tallmogården och är en omarbetad version av hans tidigare bok Tallmogårdens väg till hälsa.
Pris: 175 kronor 

I sjukdomarnas häxkittel
En bok om att bygga hälsa
Are Waerland

Nyutgåva (2008) av den svenska översättningen av “In the Cauldron of Disease” från 1934 av Hälsofrämjandets grundare hälsopionjären Are Waerland. Här finns 3 nyöversatta kapitel som inte fanns med i den första svenska versionen från 1952. I boken berättar Are Waerland hur han återfick sin hälsa, om de studier han gjort i ämnet och gör en historisk betraktelse i ämnet som går tillbaka till medeltiden. Han skriver även om det rådande hälsoläget vid tiden för bokens tillkomst och riktar svidande kritik mot  dåtidens sjukvård. Många av de teorier han för fram är lika aktuella idag. Kan bland annat köpas via oss eller på Bokus.com.
Pris: 185 kronor.

Må bra med Allemansrätten
Ett informationsmaterial om allemansrätten, friluftsliv och ätliga växter

Ett lättläst och informativt häfte  som ges ut av Hälsofrämjandet om vad som är tillåtet att göra i skog och mark, häftet tipsar även om vad som finns att njuta av i naturens skafferi. Litet och lätt att ta med i ryggsäcken eller picknickkorgen.
Pris: Häftet är gratis.

För att beställa, skicka oss ett mejl med namnet på böckerna du önskar beställa och din adress till: info@halsoframjandet.se
Kostnad för frakt tillkommer.

 

Share