Hälsofrämjandet fyller 80 år, vi firar med 30% rabatt på Masesgården!

Hälsohemmet Masesgården i Dalarna är sedan länge en välkänd samarbetsparter till Hälsofrämjandet. Priset är idag redan rabatterat med 10% när man besöker Masesgården, nu får alla medlemmar i Hälsofrämjandet ytterligare 30% rabatt under veckan 5-12 december.

Utökat program 5-12 december

Boka en hälsosam upplevelse denna veckan och få mycket mer än ett lägre pris. Under veckan finns ordförande i Stockholms lokalförening MariAnne Bahlenberg på plats och föreläser om hormonyoga samt håller flera sköna yogapass.

Under veckan kommer du också att kunna lyssna till Hälsofrämjandets ordförande Pehr-Johan Fager som berättar om grundaren Are Waerland, nordens största hälsoförkunnare och om hans läror från 1940-talet i ljuset av dagens vetenskapliga forskning*.

Mat, Motion & Mental balans

På Masesgården är maten, motionen och den mentala balansen grunden i deras koncept. Det som är gemensamt för oss alla är att vi alltid har anledning att se över våra basrutiner och fundera på våra vanor – vare sig det handlar om maten, motionen eller våra tankemönster. Som Are Waerland formulerade saken ”Sätt hälsans hjul i rörelse”.

Maten på Masesgården är energi som både stärker och reparerar. Du kommer inte känna dig hungrig. Att motionera handlar om att säkerställa krafterna för resten av livet. Det är aldrig för sent att få upp flåset. Kondition är färskvara och därför känner du skillnad direkt efter en vecka på Masesgården.

Mental balans handlar om konsten att hantera problemen. Det du kan hantera skapar du ett förhållningssätt till och då upplever du det inte lika problematiskt. Att förstå sambandet mellan aktivitet och vila, avspänning och styrka.

Likväl som du behöver hålla kroppen igång behövs disciplin och tålamod för att ta kontroll över tankarna och sinnet. Sinnesro går att öva upp, inget kommer automatiskt.

Läs mer om Masesgården >

MASESGÅRDENS HÄLSOKUR 5-12 december
Kost, logi och aktiviteter ingår.
Under en hälsovecka hinner du gå ner i varv och känna ro i själen. Att ta hand om sig själv och leva väl handlar om både kropp och själ. Om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand. Utbudet är stort, tempot lugnt och du väljer själv vad du vill vara med på.
I hälsokuren ingår alla måltider – god, näringsrik och välgörande vegetarisk kost, Masesgårdens aktivitetsprogram med fem aktiviteter per dag, träningspass varvas med föreläsningar samt logi och fri tillgång till Masesgårdens faciliteter som t.ex pool, cyklar och utegym.

Under denna vecka kan du också boka på Medicinsk Quigong

Boka din vecka här >
Ange ditt medlemsnummer och kod RHF80
Självklart är Masesgården coronasäkrat

Är du inte medlem? Det blir du enkelt här >
Eller ring 08-643 05 04.

*Alla medlemmar som bokar jubileumsveckan kommer också att få ett specialerbjudande på den bok om Are Waerland som kommer ut under första kvartalet 2021 av Pehr-Johan Fager och Camilla Berggren.