Välkommen till nya Hela Hälsan. Vårt nya magasin handlar om inspiration och kunskap. Hälsofrämjandet vill visa hur man kan göra, på olika sätt, för att må bättre, hur ett steg i rätt riktning kan göra underverk för hälsan.

Vår nya redaktör Elin Parmhed har gjort ett mycket fint arbete med att plocka fram det mest intressanta hos våra intervjupersoner och av det som händer i vårt samhälle idag inom området hälsa.

I första numret 2022 kan du bland annat läsa om doktor Diamantis som hjälper sina patienter att skapa förutsättningar för kroppen att läka sig själv genom helheten inom kinesisk medicin.

Du kan också låta dig inspireras av Bosse Rosén som visar oss hur naturen kan ge oss lugn genom stubbsittning och den nyttiga, fantastiskt goda medelhavsmaten med recept av Ulrika Davidsson.

Och naturligtvis, i detta första nummer av vår nya medlemstidning Hela Hälsan presenterar vi vårt egna underbara projekt Fredagsfys, som med Susanna Almström och Emelie Johansson i spetsen hjälper både ung och gammal till en bättre hälsa, med kunskap och väl beprövade pedagogiska metoder. En inspirerande läsning för oss alla.

Här blir du medlem >>