Väck dina sinnen, följ med, 5 september, på en dagsutflykt och vandring, en promenad på barfotastigen och en rundtur i Drottningholms slottspark. En utflykt med både natur och kultur utlovas av Elba Pineda Gustafsson.

Vistelser i naturen har hälsobringande effekter och ger många hälsofördelar som sänkt puls, färre muskelspänningar, lägre kortisolnivåer, våra stressnivåer minskar och immunförsvaret stärks. Människan har under merparten av vår evolutionära historia levt i naturen, det är därför ganska givet att vi mår bra av att vistas där, något även forskningen bekräftar.

Vi tar oss ut med kommunala medel till Brostugans värdshus som blir vår träffpunkt. Därefter vandrar vi gemensamt genom Kärsön och ut på en naturstig som leder oss fram till Barfotastigen. Tillsammans intar vi vår matsäck ute i det fria. Vandringen fortsätter och avslutas med en rundtur i Drottningholms Slottspark, en sevärdhet som är upptagen i UNESCO:s världsarvslista.

Lördag 5 september vid Brostugan, Brostugans väg 1, Drottningholm (buss går från Brommaplan) kl 11.00, till ca 15.00. Kläder efter väder, ta med sittunderlag och ett extra par strumpor. Ansvarig naturvägledare är Elba Pineda Gustafsson.

Anmälan till carina@lotus-htsh.se Betalning till Bankgiro 250-3779.
Medlemmar 150:- övriga 250:-. Viktig märka den Kärsö, skriv namn, mobiltelefon och mailadress.